Vårt koncept

Silver Life erbjuder boende för seniorer i Stockholms län där trygghet, service och komfort står i fokus. Vi erbjuder ett bekvämt boende med erbjudande om gemenskap, aktiviteter, service och omvårdnad utifrån önskemål och behov.

Äldreboende med god komfort

Genom valet av ett personligt och bekvämt seniorboende under de aktiva åren garanteras tillgång till god vård- och omsorg den dag du behöver stöd. Du kan självklart flytta till Silver Life när vård- och omsorgsbehov redan uppstått, vi tillhandahåller då hemtjänst alternativt plats i vård- och omsorgsboende för somatik och demens.

Våra 3 steg i Silver Lifes boende

1. Vi är friska och aktiva

Par- eller singelhushåll flyttar in i attraktiv lägenhet. Aktiviteter, gemenskap och service erbjuds i trevlig miljö.

2. Vi behöver stöd och omsorg

Om du får behov av personlig omvårdnad tillhandahåller Silver Life hemtjänst i bostaden.

3. Dygnetruntomsorg

Flytt till vård- och omsorgsboende efter biståndsbeslut. Övergången är mjuk då omgivning och omsorgspersonal är känd.

Ett tryggt boende för seniorer

Vår viktigaste prioritet är att tillgodose dina önskemål och behov - allt för att du ska känna dig trygg och säker på ditt seniorboende. Miljön är anpassad efter seniorer och här finns modern välfärdsteknik för äldre. Om du får behov av personlig omvårdnad tillhandahåller Silver Life hemtjänst i bostaden.

 

Bostadsrätter & hyresrätter för seniorer

När du bor på Silver Life seniorboende, så har du tillgång till b.la;

  • Träning, rehab & gympa för seniorer
  • Tillgång till lokaler för olika aktiviteter
  • Silver Lounge dit man som medlem alltid är välkommen för att beställa service eller bara sitta ner och ta en kopp kaffe, läsa tidningen eller kravlöst umgås med några grannar.

Medlemskap i Silver Life

När du flyttar in blir du boende medlem i Silver Life och betalar en obligatorisk medlemsavgift som ger dig tillgång till viss service, beroende på vad du önskar och har behov av. Vad ingår i medlemsavgiften varierar mellan våra olika enheter. Vår ambition är att vi alltid ska kunna möta de boendes önskemål och behov.
 Läs mer här.