Demensboende Stockholm

Demensboende i Stockholm

Silver Life erbjuder demensboende i Stockholms län där trygghet, service och komfort står i centrum. Vi utgår från dina önskemål och ser till att du får du den omvårdnad du behöver. Oavsett om är frisk eller sjuk, så ska du alltid kunna känna att du kan bo kvar här på Silver Life – vi finns här för dig och erbjuder en trygg omvårdnad.

Kostnad för Silver Life demensboende

För att få tillgång till demensboende inom Silver Life behöver du ett biståndsbeslut från din kommun. Du hyr sedan din lägenhet inom demensboendet från oss på Silver Life®. När du flyttar in i ett demensboende i Stockholm, så får du tillgång till den service och omvårdnad du är i behov av – vår ambition är att möta dina önskemål på bästa sätt

Silver Life Graninge Baggensfjärden

Demensboende med god komfort

När du bor på ett personligt och bekvämt demensboende i Stockholms län säkerställs tillgång till en god omvårdnad. Vi erbjuder hemtjänst likväl som vård- och omsorgsboende för demens och somatik. Vår målsättning är att alla som behöver ska få ta del av vår personligt anpassade omsorg. Genom att knyta samman boende, tjänster och vård & omsorg, så vill vi skapa Sveriges mest eftertraktade demensboende och seniorboende.