Äldreboende i Täby

Äldreboende i Täby

Söker du äldreboende i Täby? I Näsbyparks slottsmiljö öppnade Silver Life sitt omsorgsboende i januari 2021. Bland natursköna omgivningar och nära till Täby centrum erbjuder vi bostadsrätter för seniorer samt ett vård- och omsorgsboende med heldygnsomsorg. Här får du som senior ett bekvämt boende som präglas av trygghet och service – där dina omvårdnadsbehov står i fokus.

Äldreboende demensavdelning trädgård Silver Life Täby

Ett tryggt vård- och omsorgsboende i Täby

I Näsbypark erbjuder vi vård och omsorg dygnet runt för äldre personer när hemtjänsten inte längre räcker till. Vår filosofi är att skapa en varm och trygg tillvaro med hjälp av erfaren personal. För par som önskar att fortsätta bo tillsammans erbjuder vi också parlägenheter.

Lägenheterna i vård- och omsorgsboendet är 32 kvm stora. Här finns ett rymligt badrum med golvvärme, utrustat med elektriskt höj- och sänkbar toalett samt handfat. Varje lägenhet är även utrustad med trygghetslarm, garderober med belysning, en höj- och sänkbar säng samt bredband. Läs mer om vårt vård- och omsorgsboende på Silver Lifes hemsida.

Södra Parken Exteriör Silver Life

Ett äldreboende med stort utbud av evenemang och service

Ta en kopp kaffe eller läs en tidning i vår lounge beläget i Slottet. Njut av en riktigt god måltid i restaurangen och upptäck alla arrangemang som ingår i medlemskapet, såsom konstutställningar, konserter och föreläsningar. I mässen finner du spa, relax och bastu för din avkoppling. Här finns även gym med tillgång till personlig tränare.

Vårt serviceteam står alltid redo att hjälpa dig med tjänster såsom:

  • bokning av behandlingar, catering eller däckbyte
  • uppsättning av gardiner och byte av lampor
  • IT-hjälp om din telefon skulle gå sönder

Är du i behov av rådgivning i kontakt med kommun och landsting hjälper vi dig förstås. Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av en lägenhet!