Äldreboende i Stockholm

Helhetssyn på åldrande

Vi på Silver life har en helhetssyn på åldrandet och erbjuder ett bekvämt, hälsofrämjande och tryggt liv som äldre. Vår viktigaste prioritet är att tillgodose dina önskemål och behov i alla skeden av det seniora livet.

Idag erbjuder vi ljusa och nyrenoverade seniorlägenheter i natursköna Nacka, där du får tillgång till aktiviteter som relaxavdelning, kulturliv, restaurang m.m. År 2021 invigdes även enheter i Upplands Väsby och Täby. Tveka inte att kontakta oss vid intresse.

Silver Life omsorg Nacka
Graninge

Äldreboende Stockholm med modern vård efter dina behov

På vårt äldreboende Stockholm erbjuder vi hemtjänst likväl som vård- och omsorgsboende för demens och somatik. Genom att knyta samman boende, tjänster och vård & omsorg skapar vi en trygg övergång om vårdbehovet förändras, vilket underlättar för både den boende och anhöriga. Hos Silver Life® enhet i Nacka finns dessutom möjligheter till rehab och träning för seniorer, allt för att du ska få en så hälsofrämjande tillvaro som möjligt. Läs mer om vårt koncept här. 

Vård- och omsorgsboende, Entré och odlingslådor
Vård- och omsorgsboende, Entré och odlingslådor

Äldreboende i Stockholm med kompletta servicetjänster 

Hos Silver Life får du ett äldreboende i Stockholm som är personligt utformat, så att de boendes önskemål tillgodoses i största möjliga utsträckning. Därför erbjuder vi ett serviceteam som bistår dig med allt från hantverkstjänster till datorhjälp. Du kan exempelvis få hjälp med:

  • enklare hantverkstjänster som uppsättning av gardiner
  • IT-service om du får problem med din dator eller iPad
  • rehabilitering av fysioterapeut eller tränare.

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss på telefon 08-506 360 40 eller info@silverlife.se!