Våra enheter

Vi utvecklar boenden för seniorer med erbjudande om service, hemtjänst och vård- och omsorg i kommuner i Stockholms län.

Våra öppna enheter

År 2019 invigdes vår första enhet i natursköna Graninge i Nacka. I vacker sekelskiftesmiljö inryms bemannad reception, restaurang, relaxavdelning, gym och lounge. Närheten till Nackas natur- och kulturliv samt ett rikt utbud av aktiviteter gör att du får en trivsam tillvaro på ålderns höst – som präglas av trygghet, service och komfort. Välkommen att läsa mer och kontakta oss om du är intresserad av boende i Nacka.

Våra öppna enheter

Vatten trappa

Bekvämt äldreboende i Nacka med personlig omsorg

Söker du efter ett äldreboende i Nacka? I naturskön skärgårdsmiljö vid Graninge Stiftsgård fi...

Läs mer
Södra Parken

Täby – Näsby Slottspark

Täby kommun och Silver Life har tillsammans med fastig­hets­utvecklings­bolaget Niam kommit öve...

Läs mer

Våra kommande enheter

Januari 2021 öppnar Silver Life sin andra enhet i Näsby Slottspark, Täby. Tillsammans med Niam utvecklas ett elegant boende i naturskön slottsmiljö, och med anor över tvåhundra år gamla. Detta är ett unikt boende som är avsett för dig som vill bo stilrent och naturnära, utan att förlora närheten till innerstan.

I centrala Upplands Väsby ligger området Fyrklövern. Här bygger Silver Life 103 lägenheter med preliminärt tillträde efter sommaren 2021. Här är det nära till affärer, caféer och service där du som boende kommer att kunna njuta av ett kvalitetsboende i en tät och levande stadskärna.

Våra kommande enheter

Ås vy Silver Life Upplands Väsby

Silver Life Upplands Väsby – citynära seniorboende

På Silver Life Upplands Väsby planerar vi ett boende för den som uppskattar att ha nära till all...

Läs mer