Unika föreläsningar och events på Silver Life

Våra fantastiska serviceledare i Graninge Strand, Näsby Slottspark och Väsby Towers är fulla av idéer och energi. Den senaste tiden har det förutom träning och sociala sammankomster även blivit en hel del unika föreläsningar och events för våra boendemedlemmar.

Leif Östling har hållit intressanta föreläsningar om sitt arbete med Komissionen för Skattenytta. Det var många som kom till föreläsningarna och deltog aktivt i givande diskussioner om detta för samhället viktiga tema.

Linda Lampenius besökte Graninge Strand för att tala om livet som violinist i världsklass. Hon utstrålade en sådan värme och glädje, och det var många som ville att kvällen aldrig skulle ta slut!

Stig Fredrikson föreläste initierat om kriget i Ukraina och Ryssland under Putin. Vi hoppas få förmånen att välkomna honom tillbaka för att berätta sin spännande historia om hur han blev Alexander Solzjenitsyns kurir.

I april längtar vi till ett besök på Liljevalchvårsalong då vi också kommer att avnjuta en härlig lunch på vårt systerhotell Hasselbacken. Sen bär det av till Karlstad för ett besök på Lars Lerins Sandgrund, vilket många medlemmar ser fram emot.

Under året kommer vi att bjuda in till föreläsningar online så att även kömedlemmar får ta del av vårt utbud av aktiviteter.

Läs mer