Seniorträning Stockholm

Senioranpassat gym med sjukgymnast

När du bor på Silver Life seniorboende, så har du tillgång till ett senioranpassat gym med sjukgymnast. På detta sätt får du ett hälsosamt leverne, där du i trevlig atmosfär kan vara aktiv på det sätt som passar just dig. Hos Silver Life® finns möjligheter till rehab, gympa och träning för seniorer som ger de bästa förutsättningarna för att du ska ha en så välmående tillvaro som möjligt. Och varför inte kombinera seniorträning med ett besök i vår trevliga lounge, där du kan avnjuta en god kopp kaffe tillsammans med dina grannar eller kanske bara läsa tidningen.

Träning för seniorer

Silver Life erbjuder träning för seniorer samt ett boende där trygghet, service och komfort står i fokus. Här får du den omvårdnad du behöver, anpassat efter dina önskemål. Hos oss får du ett aktivt seniorliv, där vi har som ambition att du ska få den främsta omvårdnad med möjlighet till träning – allt för att du ska må så bra som möjligt även på äldre dagar.

Seniorträning Stockholm

När du bor på Silver Life seniorboende i Stockholms län, så är vår ambition att tillgodose dina behov och önskemål på bästa sätt. Därför erbjuder vi seniorträning, där vi utgår från just din fysik och arbetar utifrån det. Våra sjukgymnaster ser till att du får en träning som passar just dig, där du kan känna dig trygg och säker när du utför övningarna. Vår målsättning är att ditt seniora liv ska bli så rikt och härligt som möjligt där vi anpassar den personliga omvårdnaden efter dina behov och önskemål.