Seniorboende i Täby

Seniorboende i Täby

Söker du seniorboende i Täby? Under 2020 inveg Silver Life sin verksamhet med seniorboende samt vård- och omsorgsboende i vackra Näsby Slottspark. I anrik slottsmiljö nära natur och centrum får du som senior ett bekvämt boende med fokus på trygghet och service efter önskemål. 

Du som köper en lägenhet och har fyllt 60 år har möjlighet att teckna medlemsavtal med Silver Life. Läs mer om boendet och boka köplats på Silver Lifes hemsida. Är du intresserad av att köpa en lägenhet? Läs mer på nasbyslottspark.se.

Äldreboende demensavdelning trädgård Silver Life Täby

Ett seniorboende i Täby med ett rikt utbud av aktiviteter

På Silver Lifes seniorboende i Täby kan du slå dig ner för en kopp kaffe i vår lounge eller njuta av god vällagad mat i restaurangen. Ett stenkast bort finns Galleriet där du kan gå på föreläsningar, konserter och utställningar.

Det finns även tillgång till spa, bastu och träningslokaler med möjlighet för personlig träning, gruppträning eller rehabilitering. Närheten till Täbys kulturliv gör dessutom att det alltid finns något nytt att uppleva.

På vårt seniorboende i Täby får du hög nivå på hälsa, träning och service

På vårt seniorboende i Täby får du hjälp av fysioterapeut eller tränare att utforma ett individuellt tränings- eller rehabiliteringsprogram efter behov. Du har också möjlighet att boka tid med läkare, sjuksköterska, massör eller fotterapeut. Vårt serviceteam finns alltid till hands för att hjälpa dig med exempelvis:

  • bokningar av hushållsnära tjänster
  • uppsättning av gardiner och tavlor eller byte av lampor
  • problemlösning om din dator eller iPad krånglar
Södra Parken

Vård- och omsorgsboende i Täby med varm och trygg atmosfär

Den dag när hemtjänsten inte räcker till erbjuder vi vård och omsorg dygnet runt. I Näsbypark får du en varm och trygg tillvaro med engagerad vårdpersonal. Är ni ett par som önskar att fortsätta bo tillsammans? Vi erbjuder även parlägenheter.

Lägenheterna i vård- och omsorgsboendet är runt 32 kvm stora. Här finns ett rymligt badrum med golvvärme, utrustat med elektriskt höj- och sänkbar toalett och handfat. Varje lägenhet är även utrustad med trygghetslarm, garderober med belysning, en höj- och sänkbar säng samt bredband. Läs mer om vårt vård- och omsorgsboende på Silver Lifes hemsida.

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av en lägenhet!