Seniorboende i Upplands Väsby

Söker du seniorboende Upplands Väsby?

Silver Life erbjuder seniorboende Upplands Väsby för dig som uppskattar att ha nära till allt. Just nu planerar vi en enhet i området Fyrklövern nära Upplands Väsby centrum, där kommunens ambition är att få till en levande och mysig stadskärna. Med invigning 2021 planerar vi ca 100 lägenheter fördelade på bostadsrätter och hyresrätter. Det finns även vård- och omsorgsboende med dygnet runt-tillsyn vid behov. Läs mer här.

Silver Life tillhandahåller även hemtjänst i bostaden, alternativt plats i vård- och omsorgsboende för somatik och demens. Vår viktigaste prioritet är att tillgodose dina önskemål och behov. Allt för att du ska känna dig trygg på ditt seniorboende. Läs mer om vårt koncept här.

Silver Life Graninge

Seniorboende hyresrätt Upplands Väsby – nybyggda lägenheter

För dig som söker seniorboende hyresrätt Upplands Väsby kan vi erbjuda 75 hyresrätter med inflytt 2021 i närliggande Upplands Väsby. I samarbete med Sveafastigheter Bostad förmedlas seniorlägenheter till medlemmar i Silver Life. Lägenheterna kommer bestå av 1-4 rum och kök med öppen planlösning, de flesta med balkong. Är du intresserad av en hyresrätt? Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna.

Ett tryggt och bekvämt seniorboende Upplands Väsby

När du söker seniorboende Upplands Väsby är Silver Life ett tryggt val. Vår ambition är att utveckla Sveriges mest eftertraktade vårdboende där du får trygghet, service och komfort under det seniora livets alla skeden. När du bor hos oss på Silver Life Upplands Väsby har du exempelvis tillgång till:

Köket, vita skåpsdörrar, grå bänkplatta
  • träning, rehab & gympa för seniorer
  • lokaler för olika aktiviteter
  • Silver Lounge dit man alltid är välkommen för att beställa service eller bara sitta ner och ta en kopp kaffe, läsa tidningen eller kravlöst umgås med grannar.

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss på telefon 08-506 360 40 eller info@silverlife.se!