Bostadsrätter för Seniorer

Bostadsrätter till seniorer i Stockholm

Silver Life erbjuder bostadsrätter till seniorer i Stockholms län där service, trygghet, och komfort står i centrum. Våra seniorboenden är bekväma där du får den omvårdnad du behöver – vi anpassar oss alltid efter dina behov och önskemål. Hos oss kan du stanna och trivas oavsett hur din situation kan komma att ändras. Skulle sjukdom uppstå, så erbjuder vi dig en trygg omvårdnad.

Silver Life Graninge

Seniorlägenheter i Stockholm 

När du bor på Silver Life seniorboende, så är vår ambition att tillgodose dina behov och önskemål på bästa sätt. Genom en god service, trygghet och komfort får du ett boende att trivas på. Skulle du bli sjuk garanteras en god omvårdnad och vi erbjuder både hemtjänst likväl som vård- och omsorgsboende för demens och somatik. Silver Life anpassar en personliga omvårdnad, där vi har som målsättning att du ska få ett rikt seniorliv. Som medlem i Silver Life, får du möjligheter att ta del av lägenheter innan de kommer ut på den öppna marknaden. Utöver detta får du ta del av unika erbjudanden samt har möjlighet att komma på våra trevliga informationsträffar. Medlemskapet kostar 500 kr per år.

Seniorlägenhet med aktivitetslokaler

När du bor på Silver Life seniorboende, så har du tillgång till bl.a lokaler för olika aktiviteter. I vår lounge kan du till exempel ta dig en god kopp kaffe, läsa tidningen eller ha ett kravlöst umgänge med andra seniorer. Det finns även möjligheter till träning, rehab och gympa för seniorer för att du ska ha de bästa förutsättningarna för ett rörligt och hälsosamt seniorliv.