Om oss

Vi kan, vill och gör det många efterfrågar

Seniorers krav på hög kvalité och personlig service ökar, liksom förväntningarna på utbudet av service och komfort. Därför har vi på Silver Life tagit fram ett unikt koncept med moderna boenden i attraktiva områden och ett gediget serviceutbud med gemenskapsytor, spa, gym samt mängder av aktiviteter och events arrangerade av våra serviceledare. I varje enhet finns även en restaurang med rabatterade priser för våra medlemmar.

En sammanhållen kedja

Om du får behov av personlig omvårdnad finns Silver Lifes vård- och omsorgsboende med dygnet-runt omsorg inom samma område. Det innebär att du som boende inte ska behöva lämna Silver Life för att du blir äldre eller drabbas av sjukdom. Du kan självklart flytta till Silver Life när vård- och omsorgsbehov redan uppstått.

I båda fallen tillhandahåller vi plats efter biståndsbeslut från kommunen. Det finns även möjlighet att finansiera dit omsorgsboende privat. För mer information om biståndsbeslut läs här.

Silver Lifes ledning

Carl-Johan Westring

Carl-Johan Westring

VD

Nadina Forsling

Nadina Forsling

Operativ chef service

Patricia Sjöblom

Patricia Sjöblom

Chef för vård och omsorg

Fredrik Åkerman

Fredrik Åkerman

Ekonomichef

Helena Förberg

Helena Förberg

Marknadschef

Carl Wolff

Karl Wolff

Utvecklingschef

Partners

La Roqqa Logo
La Roqqa Logo

Medlemskap

Det lönar sig att bli medlem

Som medlem får du förtur till lägenheter på våra områden och fina erbjudanden från våra partners. Vi har ett medlemskap för dig som vill ställa dig i kö, och ett för dig som redan bor hos oss.

Seniorboende i Stockholm