Täby Näsby slottspark Silver Life

Klart att Silver Life etablerar sig i Näsby Park, Täby

näsbyslott_1Täby kommun, Silver Life och Niam har tecknat ett intentionsavtal om att tillsammans utveckla nya högkvalitativa boenden för äldre i Näsby Park.

Silver Life är ett livsboende som vänder sig till seniorer med varierande behov och efterfrågan av boende, service och omsorg. Silver Lifes livsboende består av bostäder för de aktiva och vård- och omsorgsboende för de med mer omfattande behov.

Intentionsavtalet innebär att parterna nu inleder ett gemensamt arbete för kunna starta detaljplanearbete över området under innevarande år. Ambitionen är att ha ca 100 seniorlägenheter och 50 vård- och omsorgsplatser färdigställda under 2018.

– Vi hälsar Silver Life och Niam välkomna! Med denna etablering får Täbys seniorer tillgång till högkvalitativa bostäder och trygg äldreomsorg i ett perfekt läge med fina omgivningar och närhet till kommunikationer och närcentrum, säger Leif Gripestam (M), kommunstyrelsens ordförande.

– Det känns verkligen roligt att vi tillsammans med kommunen och Niam få utveckla vårt boendekoncept i denna anrika miljö, där vi kombinerar boenden med service och omsorg av högsta kvalitet. De seniorer som väljer att flytta till Silver Life kommer vi att kunna garantera trygghet, service och komfort i ett fantastiskt läge, säger Mats Sundbom, VD på Silver Life.

– Vi är mycket glada att utvecklingen av Näsby slott nu startar. Området har stora kvaliteter och kommer att erbjuda ett unikt boende i en slottsmiljö, där Silver Lifes bostadskoncept blir en viktig del, säger Rikard Henriksson, ansvarig för förvaltning och Fastighetsutveckling på Niam.

För ytterligare information:

Mats Sundbom, VD Silver Life, tfn: 073 410 16 00

Leif Gripestam (M), kommunstyrelsens ordförande, tfn: 08 55 55 96 96

Rikard Henriksson, Ansvarig för förvaltning och fastighetsutveckling, Niam, tfn: 076 634 20 63

Fler nyheter