Hemhjälp och Hemtjänst i Graninge Strand

Nu är Prioriterad och Kvalitativ Hemtjänst på plats i Graninge Strand och erbjuder olika typer av tjänster för att underlätta och förbättra livskvalitén för våra boendemedlemmar.

Prioriterad erbjuder privata hemhjälpstjänster utifrån dina behov och önskemål. Det kan vara städning och assistans, eller hjälp med inköp, ställa i ordning lägenheten inför jul eller hjälpa till att förbereda en middagsbjudning. Eller kanske ett parti schack eller sällskap till någon trevlig utställning, du bestämmer. 

Med Kvalitativ Hemtjänst får du personlig omvårdnad och trevligt bemötande med lyhördhet för det lilla extra. Målet är att du ska känna dig trygg och säker och kunna bibehålla hög livskvalitet. Det är du som bestämmer på vilket sätt insatserna ska utföras. 

På Silver Life strävar vi efter att skapa rätt förutsättningar för en aktiv, hälsosam och bekväm tillvaro i livets alla skeden. I Kvalitativ Hemtjänst och Prioriterad har vi hittat en partner som delar vår syn på individen och rätten att själv välja vilken nivå på omsorg man vill ha. Och framför allt – att alltid försöka ge det lilla extra för att sätta guldkant på tillvaron.

Läs mer