Näsby Slottspark, boende i anrik miljö

Täby kommun och Silver Life har tillsammans med fastig­hets­utvecklings­bolaget Niam utvecklat Silver Life Näsby Slottspark i klassiska Näsby Park. I vacker slottsmiljö med 200 års historia och naturskön omgivning, med närhet till kommunikationer och Näsby Parks centrum erbjuds idag bostadsrätter för seniorer och ett vård- och omsorgsboendet.

Läs mer om utvecklingen av Näsby Slottspark på nasbyslottspark.se/sodra-parken

Exklusiva bostadsrätter för seniorer

Vi på Silver Life brinner för att skapa rätt förutsättningar för en aktiv, hälsosam och bekväm tillvaro i livets alla skeden. Tillsammans med Niam har vi varit delaktiga i etableringen av en unik och exklusiv miljö för seniorer i Näsby Slottspark.

Försäljning av lägenheter i området sker via Magnusson Nyproduktion på uppdrag av Niam. För mer information besök nasbyslottspark.se

FACILITETER

Silver Lifes enhet i Näsby Slottspark erbjuder tillgång till gym, gruppträning, medlemsaktiviteter, rabatter hos våra samarbetspartners och inte minst vår nya medlemslounge som ligger i en av Näsby Slotts flyglar. Dit kan våra medlemmar komma och ta en kaffe, läsa morgontidningen eller umgås med andra medlemmar.

SERVICE

Silver Lifes serviceteam i Graninge bistår dig med det du behöver. I loungen får du bland annat hjälp med bokningar av tilläggstjänster såsom behandlingar, catering eller hushållsnära tjänster. Vår vaktmästare hjälper dig med enklare hantverkstjänster såsom upphängning av gardiner och tavlor, byte av lampor, avlopp och enklare IT-tjänster.

I området finner du fysioterapeut, arbetsterapeut och tränare som hjälper dig med träningsprogram, individuellt anpassat efter dina önskemål och behov. I våra behandlingsrum har du möjlighet att träffa läkare, sjuksköterska eller boka tid med frisör, massör eller fotterapeut.

Är du i behov av rådgivning i kontakt med kommun och landsting hjälper vi dig att få kontakt och finns här för din trygghet.

Är du intresserad av Silver Life? Välkommen att kontakta oss på telefon 08-506 360 40 eller info@silverlife.se

Silver Life i Täby

Här erbjuder vi vård och omsorg dygnet runt, i vacker miljö, för äldre personer när hemtjänsten inte längre räcker till.

Vår filosofi är att skapa en varm och trygg tillvaro med hjälp av erfaren, engagerad och empatisk personal. Vi har ett eget kök med en egen kock som bjuder på god, hemlagad mat. För att bidra till en aktiv och meningsfull tillvaro finns dessutom vår aktivitetsansvarig, vars uppgift är att knyta an till Täbys kulturliv, planera aktiviteter och stunder av gemenskap dit även släkt och vänner är välkomna. För par som önskar att fortsätta bo tillsammans erbjuder vi också parlägenheter.

BOENDET

Vård- och omsorgsboendet består av 54 nybyggda lägenheter, fördelade på tre våningar och sex flyglar. I varje flygel finner du nio lägenheter.
De gemensamma ytorna är generösa, ljusa och öppna och stimulerar till samvaro. Du delar hall, vardagsrum och kök med åtta grannar. Här finns även en större balkong eller uteplats med utsikt över området och vattnet.
I möbleringen av gemensamma ytor har vi fokuserat på högkvalitativa materialval med noggrant utvald design för komfort och trivsel.

LÄGENHETEN

Lägenheterna är ca 32 kvm stora och består av ett rum och pentry. Här finns ett rymligt badrum med golvvärme, utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt elektriskt höj- och sänkbar toalett och handfat. Varje lägenhet är även utrustad med trygghetslarm, garderober med invändig LED-belysning, en höj- och sänkbar säng och uttag för TV och bredband. Du väljer själv om du vill hyra din lägenhet med eller utan möbler.

Besök oss eller ring! Kontaktuppgifter finner du till höger på denna sida.

FAKTA OM PROJEKTET
Område: Näsby Slottspark
Kommun: Täby
Bostadsrätter: ca 140
Vård & omsorgsboende: 54
Byggstart: November 2019
Säljstart: Pågår
Tillträde: Omsorgsboende: Januari 2021 Södra Parken: Kvartal 2, 2021

Katariina Stjernfeldt
Verksamhetschef Silver Life
Dora Lamms Gata 11
183 52 Täby
Tel +46 73 504 6786