Naturnära seniorboende i Nacka med personlig omsorg

Alla bilder

I naturskön skärgårdsmiljö vid Graninge Stiftsgård finner du vår nybyggda Silver Life-enhet med drygt 130 seniorlägenheter och 54 platser i vård- och omsorgsboende. Vi planerar och bygger tillsammans med fastighetsbolaget Backastad med vilka Silver Life har ett etablerat samarbete.

I den magnifika huvudbyggnaden, som ritats av Ferdinand Boberg och färdigställdes 1909, finns rikligt med ytor för boende i Silver Life Graninge att vistas i för gemenskap och aktiviteter. Här finns bland annat en bemannad reception och lounge, restaurang Villa Boberg, relaxavdelning med bastu och ångbastu, gym och fotvård.

Hyreslägenheter och bostadsrätter för seniorer

 

Söker du efter bostadsrätter till seniorer eller är du intresserad av en hyresrätt? På vår enhet  Graninge Strand i Nacka erbjuder vi såväl bostadsrätter som hyresrätter, samt vård- och omsorgsboende. Alla lägenheter förmedlas via Silver Lifes kö. Bli medlem och boka köplats här.

 

FACILITETER

I huvudbyggnaden från 1909, Villa Boberg, finns 800 kvadratmeter med ytor för gemenskap och aktiviteter. I våra medlemsytor kan du ta en kopp kaffe med en granne eller slå dig ned för att läsa morgontidningen. Här finns också vår vackra restaurang med utsikt över Baggensfjärden, där våra medlemmar äter till rabatterade priser. I huvudbyggnaden finns även gym, bastu och ångbastu, behandlings- och läkarrum och inte minst ett rum med artificiellt solljus inrett till en skärgårdsstrand!

 

SERVICE

Silver Lifes serviceteam i Graninge bistår dig med det du behöver. I loungen får du bland annat hjälp med bokningar av tilläggstjänster såsom behandlingar, catering eller hushållsnära tjänster. Vår vaktmästare hjälper dig med enklare hantverkstjänster såsom upphängning av gardiner och tavlor, byte av lampor, avlopp och enklare IT-tjänster.

I området finner du fysioterapeut, arbetsterapeut och tränare som hjälper dig med träningsprogram, individuellt anpassat efter dina önskemål och behov. I våra behandlingsrum har du möjlighet att träffa läkare, sjuksköterska eller boka tid med frisör, massör eller fotterapeut.

Är du i behov av rådgivning i kontakt med kommun och landsting hjälper vi dig att få kontakt och finns här för din trygghet.

Är du intresserad av en lägenhet? Välkommen att kontakta oss på telefon 08-506 360 40 eller info@silverlife.se!

Silver Life Nacka – trygg vård och omsorg efter behov

På Silver Life Nacka erbjuder vi vård och omsorg dygnet runt, i vacker skärgårdsmiljö för äldre personer när hemtjänsten inte längre räcker till. Vård- och omsorgsboendet ligger närmast huvudbyggnaden och flera av lägenheterna har utsikt över vattnet.

Vår filosofi är att skapa en varm och trygg tillvaro med hjälp av erfaren, engagerad och empatisk personal. För att bidra till en aktiv och meningsfull tillvaro knyter vi an till Nackas natur- och kulturliv, planerar aktiviteter och stunder av gemenskap dit även släkt och vänner är välkomna. Vi bjuder på god, vällagad mat, direkt levererad från Restaurang Villa Boberg. Läs mer om vårt koncept här.

 

BOENDET

Vård- och omsorgsboendet består av 54 nybyggda lägenheter, fördelade på tre våningar och sex flyglar. I varje flygel finner du nio lägenheter.

De gemensamma ytorna är generösa, ljusa och öppna och stimulerar till samvaro. Du delar hall, vardagsrum och kök med åtta grannar. Här finns även en större balkong eller uteplats med utsikt över området och vattnet.
I möbleringen av gemensamma ytor har vi fokuserat på högkvalitativa materialval med noggrant utvald design för komfort och trivsel.

 

LÄGENHETEN

Lägenheternas storlek på Silver Life Graninge i Nacka varierar mellan 30-50 kvm och består av ett rum och pentry. Här finns ett rymligt badrum med golvvärme, utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt elektriskt höj- och sänkbar toalett och handfat. Varje lägenhet är även utrustad med trygghetslarm, garderober med invändig LED-belysning, en höj- och sänkbar säng och uttag för TV och bredband. Du väljer själv om du vill hyra din lägenhet med eller utan möbler.

Välkommen att kontakta oss på telefon 08-506 360 40 eller info@silverlife.se!

Fakta om projektet

 • Telefon: 08- 400 141 00
 • Område: Graninge Strand
 • Kommun: Nacka
 • Lägenheter: 2-4 rum och kök, 50-110kvm
 • Bostadsrätter: ca 100
 • Hyresrätter: ca 40
 • Vård & omsorgsboende: 54
 • Byggstart: Kvartal 2, år 2017
 • Säljstart: Kvartal 3, 2017
 • Tillträde: Omgående
 • Listade Silver Lifes kö har förtur
Boka köplats

Verksamhetschef: Jenny Vårnäs jenny.varnas@silverlife.se

Ferdinand Bobergs väg 12-18