Naturnära seniorboende i Graninge Strand

I naturskön skärgårdsmiljö vid Graninge Stiftsgård finner du vår nybyggda Silver Life-enhet som kommer att rymma 130 seniorlägenheter och 54 platser i vård- och omsorgsboende. Vi planerar och bygger tillsammans med fastighetsbolaget Backastad.

I den magnifika huvudbyggnaden, som ritats av Ferdinand Boberg och färdigställdes 1909, finns rikligt med ytor för boende i Silver Life Graninge att vistas i för gemenskap och aktiviteter. Här finns bland annat en bemannad reception, lounge, restaurang Villa Boberg, ett välutrustat gym, gruppträningslokal och relaxavdelning med bastu och ångbastu.

Hyreslägenheter och bostadsrätter för seniorer

Söker du efter bostadsrätter för seniorer eller är du intresserad av en hyresrätt? På vår enhet  Graninge Strand i Nacka erbjuder vi bostadsrätter, hyresrätter samt vård- och omsorgsboende. Bli medlem nu och säkerställ en bättre köplats.

FACILITETER

I huvudbyggnaden, Villa Boberg från 1909, finns 800 kvadratmeter med ytor för gemenskap och aktiviteter. I våra medlemsytor kan du ta en kopp kaffe med en granne eller slå dig ned för att läsa morgontidningen. Här finns också vår vackra restaurang med utsikt över Baggensfjärden, där våra medlemmar äter till rabatterade priser. I huvudbyggnaden finns även gym, bastu och ångbastu, behandlingsrum och inte minst ett rum med artificiellt solljus inrett till en skärgårdsstrand!

SERVICE

Silver Lifes serviceteam i Graninge bistår dig med det du behöver. I receptionen kan du bland annat få hjälp med bokningar av tilläggstjänster såsom behandlingar eller hushållsnära tjänster. Vår vaktmästare hjälper dig med hantverkstjänster såsom upphängning av gardiner och tavlor, byte av lampor, avlopp och enklare IT-tjänster.

I området finns fantastiska möjligheter till promenader och utomhusaktiviteter. Silver Life erbjuder dessutom gruppträning och framtagning av träningsprogram som anpassas efter dina önskemål och behov. I våra behandlingsrum har du möjlighet att boka tid med frisör, massör eller fotterapeut.

Silver Life i Graninge inleder nu ett samarbete med omsorgs- och tjänsteföretagen Kvalitativ Hemtjänst och Prioriterad. Det innebär att vi kommer att kunna tillgodose behov av utökad hjälp i hemmet, extra omsorg eller ledsagning om det skulle uppstå.  Är du i behov av rådgivning i kontakt med kommun och landsting hjälper vi dig att få kontakt och finns här för din trygghet.

Är du intresserad av en lägenhet? Välkommen att kontakta oss på info@silverlife.se eller på telefon 08-506 360 40.

Silver Life Nacka – trygg vård och omsorg efter behov

På Silver Life Nacka erbjuder vi vård och omsorg dygnet runt, i vacker skärgårdsmiljö för äldre personer när hemtjänsten inte längre räcker till. Vård- och omsorgsboendet ligger nära huvudbyggnaden, Villa Boberg, och flera av lägenheterna har utsikt över vattnet.

Vår filosofi är att skapa en varm och trygg tillvaro med hjälp av erfaren, engagerad och empatisk personal. För att bidra till en aktiv och meningsfull tillvaro knyter vi an till Nackas natur- och kulturliv, planerar aktiviteter och stunder av gemenskap dit även släkt och vänner är välkomna. Vi bjuder på god, vällagad mat, direkt levererad från Restaurang Villa Boberg. Läs mer om vårt koncept här.

BOENDET

Vård- och omsorgsboendet består av 54 nybyggda lägenheter, fördelade på tre våningar och sex flyglar. I varje flygel finner du nio lägenheter.

De gemensamma ytorna är generösa, ljusa och öppna och stimulerar till samvaro. Du delar hall, vardagsrum och kök med åtta grannar. Här finns även en större balkong eller uteplats med utsikt över området och vattnet.
I möbleringen av gemensamma ytor har vi fokuserat på högkvalitativa materialval med noggrant utvald design för komfort och trivsel.

LÄGENHETEN

Lägenheternas storlek på Silver Life Graninge i Nacka varierar mellan 30-50 kvm och består av ett rum och pentry. Här finns ett rymligt badrum med golvvärme, utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt elektriskt höj- och sänkbar toalett och handfat. Varje lägenhet är även utrustad med trygghetslarm, garderober med invändig LED-belysning, en höj- och sänkbar säng och uttag för TV och bredband. Du väljer själv om du vill hyra din lägenhet med eller utan möbler.

Välkommen att kontakta oss på telefon 08-506 360 40 eller info@silverlife.se!

FAKTA OM PROJEKTET
Telefon: 08- 400 141 00
Område: Graninge Strand
Kommun: Nacka
Lägenheter: 2-4 rum och kök, 50-110kvm
Bostadsrätter: ca 100
Hyresrätter: ca 40
Vård & omsorgsboende: 54
Byggstart: Kvartal 2, år 2017
Säljstart: Kvartal 3, 2017
Tillträde: Omgående
Listade Silver Lifes kö har förtur

Verksamhetschef: Jenny Vårnäs jenny.varnas@silverlife.se