Demensboende i Upplands Väsby

Demensboende i Upplands Väsby – Silver Life

Söker du demensboende Upplands Väsby? I området Fyrklövern nära centrum erbjuder vi 54 lägenheter för vård- och omsorgsboende. Lägenheterna är ca 30 kvm och är designade med fokus på trivsel och komfort. De boende får god vård och omsorg efter behov av serviceinriktad personal som är utbildad inom demens och somatik. Miljön är anpassad efter seniorer och här finns modern välfärdsteknik för äldre. 

 

Lägenheterna förmedlas via Silver Lifes medlemskö, och flytt till vård- och omsorgsboende sker efter biståndsbeslut. Välkommen att kontakta oss om du är intresserad. 

Demensboende Upplands Väsby med fokus på den enskildes önskemål

Vi på Silver Life har en helhetssyn på åldrandet och erbjuder ett bekvämt boende med gemenskap, aktiviteter och omvårdnad efter önskemål och behov. Vi tror på service, social samvaro och förebyggande friskvård – allt för att skjuta upp behovet av omsorg. Läs mer om vårt koncept här. När du bor på Silver Life seniorboende har du tillgång till exempelvis:

 

  • Träning, rehab & gympa för seniorer
  • gemensamma lokaler för olika aktiviteter
  • Silver Lounge dit man som medlem alltid är välkommen för att beställa service eller bara sitta ner och ta en kopp kaffe, läsa tidningen eller kravlöst umgås med några grannar.

 

Välkommen att kontakta oss på telefon 08-506 360 40 eller info@silverlife.se!