Bli medlem hos oss

Som kömedlem får du förtur till seniorboenden på våra områden innan de kommer ut på den öppna marknaden. Kömedlem blir du enkelt genom att registrera dig här på vår hemsida. Vi håller dig uppdaterad om våra enheter och bjuder in till trevliga informationsträffar där du får möta oss som arbetar på Silver Life, och våra medlemmar. Du får även tillgång till unika erbjudanden från våra partners som Hasselbacken, Cirkus, Backstage Hotel, Näsby Slott och många fler.

Ett medlemskap i Silver Lifes kö kostar 550 kr per år och per hushåll (make/maka, registrerad partner eller sambo).

Boendemedlem

När du har flyttat till ett av våra områden blir du boendemedlem. Då får du tillgång till Silver Lifes gemensamma ytor, som bland annat medlemslounge, spa och gym. Du får även rabatt i våra restauranger, tillgång till extra tjänster samt alla de fantastiska aktiviteter som våra serviceledare tillhandahåller. Självklart får även alla boendemedlemmar erbjudanden från våra partners.

Ett boendemedlemskap i Silver Life kostar från 2000 kr per månad per person.

Personuppgifter

Kontroll och betalning

Klart

STEG 1. Fyll i dina personuppgifter


Vi har en gemensam kö och din köplats gäller för samtliga Silver Lifes enheter men vi är tacksamma för information om vilken eller vilka av våra enheter du främst är intresserad av.Köpvillkor