Äldreboende i Stockholm

Vi på Silver life® har en helhetssyn på åldrandet och erbjuder ett bekvämt, hälsofrämjande och tryggt liv som äldre. Vår viktigaste prioritet är att tillgodose dina önskemål och behov i alla skeden av det seniora livet.

Idag erbjuder vi ljusa och nyrenoverade seniorlägenheter i natursköna Nacka, där du får tillgång till aktiviteter som relaxavdelning, kulturliv, restaurang m.m. År 2021 invigs även enheter i Upplands Väsby och Täby. Tveka inte att kontakta oss vid intresse.

Äldreboende Stockholm med modern vård efter dina behov

På vårt äldreboende Stockholm erbjuder vi hemtjänst likväl som vård- och omsorgsboende för demens och somatik. Genom att knyta samman boende, tjänster och vård & omsorg skapar vi en trygg övergång om vårdbehovet förändras, vilket underlättar för både den boende och anhöriga. Hos Silver Life® enhet i Nacka finns dessutom möjligheter till rehab och träning för seniorer, allt för att du ska få en så hälsofrämjande tillvaro som möjligt. Läs mer om vårt koncept här. 

 

 

Äldreboende i Stockholm med kompletta servicetjänster 

Hos Silver Life® får du ett äldreboende Stockholm som är personligt utformat, så att de boendes önskemål tillgodoses i största möjliga utsträckning. Därför erbjuder vi ett serviceteam som bistår dig med allt från hantverkstjänster till datorhjälp. Du kan exempelvis få hjälp med:

 

  • enklare hantverkstjänster som uppsättning av gardiner
  • IT-service om du får problem med din dator eller iPad
  • rehabilitering av fysioterapeut eller tränare.

 

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss på telefon 08-506 360 40 eller info@silverlife.se!