Äldreboende i Upplands Väsby

På vårt äldreboende Upplands Väsby planerar vi för den som uppskattar att ha nära till allt. Området Fyrklövern ligger vid Upplands Väsby centrum där kommunens ambition är att få till en tät och levande stadskärna.

Närheten till centrum med tillgång till affärer, caféer och service är något som attraherar många aktörer och där planeras för bostäder för alla kategorier; seniorer, barnfamiljer, studenter. I detta utmärkta läge etablerar sig Silver Life, kontakta oss om du vill veta mer!

 

Silver Life erbjuder en helhetssyn på åldrandet från trygghetsboende, till hemtjänst och så småningom ett äldreboende på samma område. Service, social samvaro och förebyggande friskvård erbjuds i gemensamma lokaler för att skjuta upp behov av omsorg. Läs mer om vårt koncept här.

interiör, soffa och fåtölj

Äldreboende Upplands Väsby lägenheter

Lägenheterna på vårt äldreboende i Upplands Väsby kommer att bestå av 1-3 välplanerade rum och kök med öppen planlösning, de flesta med balkong. Silver Lifes medlemspaket är kopplat till lägenheten. I medlemspaketet ingår:

 

 

Schackbräde med pjäser på ett vitt bord med orkidée

  • Tillgång till bemannad Silver Lounge i huvudbyggnaden där man kan sitta ner och ta en kopp kaffe, läsa tidningen eller bara vara, själv eller tillsammans med andra.
  • Ett fräscht och modernt gym bemannat med en sjukgymnast för utformning av individuella träningsprogram.
  • Lokaler att låna för olika aktiviteter.
  • Tillgång till vårdlots som stöttar den boende i kontakter med kommunen och landstingets verksamheter.
  • Rabatterade måltider för Silver Lifes medlemmar

 

 

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta oss på telefon 08-506 360 40 eller info@silverlife.se!